Webshop

Lolly Pop Dog Couture webshop

hondenkleding & hondenaccessoires

Eindhoven te ver weg? Geen probleem!
Ook al is Eindhoven een hele gezellige stad in het Zuiden van Nederland (met iedere eerste zondag van de maand koopzondag) en op slechts 30 min. rijden van België, het kan zijn dat je liever shopt vanuit je eigen vertrouwde omgeving, op het tijdstip dat jou schikt. Dat kan vanaf nu!

Vanaf nu kun je de leukste hondenkleding en accessoires ook online bestellen in de speciale  Lolly Pop Dog Couture webshop!!
In de Lolly Pop Dog couture webshop tref je topmerken aan als:  For Pets Only,  One Lucky Dog CoutureWooflink, Trilly Tutti Brilli,  Louisdog e.a. vooraanstaande merken  hondenkleding en accessoires voor de hond.

Chihuahua Angel & Rocky

Natuurlijk hebben we een beetje een voorliefde voor de kleinere hondenrassen als Chihuahua (Chiwawa). Onze eigen chihuahua’s Rocky & Angel staan natuurlijk model. Chihuahua’s lenen zich natuurlijk bij uitstek om meegenomen te worden en want is er dan leuker om ergens binnen te komen met je hondje in stijl. Dus ook voor Chihuahua spulletjes kun je in de  Lolly Pop Dog Couture webshop terecht.

Ga naar:

www.lollypopdogcouture.be

Lolly Pop Dog Couture