Susan Lanci

Susan Lanci hondenzak, kleding en harnas

Chihuahua Rocky en Angel showen van Susan Lanci hondenzak, kleding en harnas

Susan Lanci

Susan Lanci, het Bedrijf

Susan Lanci designs werd in september 2003 opgericht in Carlsbad, Californië. Net als veel ondernemende bedrijven, is het ontstaan om aan een onvervulde behoefte te voldoen. Susan was bezorgd over de luchtpijp van haar hondje en begon een zoektocht naar een harnas dat de hals van haar Yorkie, Bailey zou beschermen. Naast de veiligheid, Bailey was een Certified Therapy Dog die Susan begeleid op verpleeghuis bezoeken. Een harnas dat niet alleen zou passen en goed te dragen, maar ook aantrekkelijk eruit ziet.

Susan Lanci Cuddle cup

Chihuahua Angele geniet van de Susan Lanci Cuddle cup

 

De Producten

Bij Susan Lanci designs produceren ze producten van de hoogste kwaliteit enmeest comfortabele producten voor de kleine hond. Alles wordt in Amerika gemaakt. Zodat er toezicht op de productie en kwaliteit gehouden kan worden. Premium materialen worden gebruikt. Onze primaire stof is Ultrasuede die wij importeren uit Japan. Deze uitstekende stof voldoet aan alle eisen voor commerciële zitplaatsen. Het is wasbaar, ademend, kleurecht en het passeert de strenge Wizenbeek 200.000 dubbelslag slijtvastheidstest. Dit is de reden waarom bedrijven als Aston Martin, Mercedes, BMW en Lamborghini  Ultrasuede gebruiken in  auto-interieurs.

De gebruikte kristallen zijn uitsluitend Swarovski. In de erkenning van onze kwaliteit en design, heeft Swarovski ons geaccepteerd in hun Crystallized programma.
Elk van onze producten draagt ​​de “Made met CRYSTALLIZED – Swarovski Elements” label met identificatienummer. De  haarelastiekjes zijn van de beste kwaliteit die er beschikbaar is.

Chihuahua in Susan Lanci

Chihuahua Angel draagt een jasje van Susan Lanci en ook de hondendraagtas is van Susan Lanci