Eli

Gemaakt in Spanje sinds 1957
Kiest u voor Eli, dan kiest u voor de knowhow van een familiebedrijf geboren in 1957 en dat momenteel wordt gerund door de derde generatie, geleid door drie vrouwen met een grote passie voor mode en design. Ze maken schoenen van topkwaliteit voor meisjes en jongens, stuk voor stuk handgemaakt in Spanje.

Ze verzorgen elk detail, dankzij de deskundige en ambachtelijke handen van hun ambachtslieden die hen seizoen na seizoen helpen te innoveren en een trend op de markt te zijn. Een team van meer dan 80 professionals gespecialiseerd in elke fase van het schoenenproductieproces, wat de topkwaliteit garandeert van elk paar dat ze produceren.

Eli biedt verschillende lijnen schoenen en stijlen. Cucada is de babylijn, van maat 16 tot 25. Laarsjes en kleine schoenen voor hun eerste ervaringen. Vervaardigd met ergonomische leesten die de perfecte ontwikkeling van de voet bevorderen. Parels, leren en zijden strikken, gladde of gegraveerde luxe leersoorten, om die speciale kleine evenementen met fantasie te vullen. Papanatas, ongetwijfeld de meest frisse, casual en kleurrijke lijn voor meisjes, jeugdige meisjes en vrouwen van maat 22 tot en met 41.