Vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden*
Gratis verzenden vanaf €75,-*
Fysieke winkel in Eindhoven
55 jaar ervaring

Communie kleding

ONZE NIEUWE COLLECTIE MET COMMUNIE-KLEDING IS BINNEN!

Maak nu een afspraak (ook op zondag mogelijk!) en laat uw communicant persoonlijk door ons aankleden. De gehele collectie is uit voorraad leverbaar en met 50 jaar ervaring weet u zeker dat de kleding op de speciale dag perfect zal passen.

Maak een afspraak via:
+31 40 245 66 76
of +31 6 83 21 57 38‬

Liever eerst inspiratie opdoen?
VRAAG HIER DE BROCHURE AAN


Bekijk hieronder de verschillende look-books met communie- en feestkleding voor meisjes, jongens en baby's:
 


Bent u op zoek naar kinderkleding voor een speciale gelegenheid?
 

Gaat u misschien trouwen? Of bent u op zoek naar doop-, communie-, plechtige communie-, vormsel-, lente feest kleding? Dan bent u bij Lolly Pop aan het juiste adres! Wij hebben al 50 jaar ervaring in communie en feestkleding voor kinderen, en staan 7 dagen per week voor u klaar.

 

Wat kost de communie- en feestkleding?

Feestkleding en communiekleding is er in veel verschillende varianten en prijzen, met veel details of meer eenvoudig. Een complete outfit bestaat o.a. uit een jurk of pak, schoenen, sieraden, en een tasje. De accessoires zijn optioneel, maar maken de outfit wel compleet. Wij hebben al communiejurken vanaf €199,00 en communiepakken vanaf €398,00. 
 

Waar kan ik de feest en communie- en feestkleding kopen?

Op deze website kunt u een groot deel van onze collectie zien, maar niet online bestellen. Hiervoor bent u altijd welkom in onze winkel in Eindhoven. Daar hebben wij alles op voorraad en kunnen we samen met u en uw kind de geschikte jurk of kostuum passen zodat u er meteen een beeld bij heeft. Wij zijn alle dagen geopend, ook op zondag. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Tot welke maat verkopen jullie communie- en feestkleding?

Onze collectie van communie- en feestkleding gaat vanaf baby t/m maat 164/176.

 

Moeten we een afspraak maken om langs te komen?

Ja, dat kan telefonisch of via WhatsApp +31 6 83 21 57 38 , zo kunnen wij samen een datum prikken voor het bezoek. We zijn elke dag geopend, ook op zondag. Door onze jarenlange ervaring hoeft u niet bang te zijn dat de kleding niet gaat passen op de speciale dag, wij houden hier rekening mee als u nu al langs wilt komen. Schoenen mag u altijd ruilen als de maat niet goed is. 

Vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden*
Gratis verzenden vanaf €75,-*
Fysieke winkel in Eindhoven
55 jaar ervaring