Ruilen & retourneren

Bent u niet helemaal tevreden over een besteld product, of wilt u het toch liever in een andere kleur of maat?

Vrijwel alle ongedragen producten kunt u bij ons retourneren.

 

Hoe werkt retourneren?

Je kunt de producten binnen 30 dagen na levering, in ongedragen en ongewassen staat met de originele labels en indien mogelijk de originele verpakking bij ons retourneren. Na aanmelding dient de retourorder binnen 14 dagen verstuurd te worden. Producten die niet in de originele staat verkeren of producten die geen label meer hebben, kunnen wij helaas niet aannemen. 

 

Retourneren in een paar stappen (enkel binnen NL)

  1. Ga naar lollypop.nl/returns en maak een retourlabel* aan. Vul hier je postcode en ordernummer/track & trace in en vink enkele opties aan.
  2. Verpak de artikelen die je wilt retourneren samen met het retourformulier in een doos. Plak vervolgens je retourlabel over het oorspronkelijke verzendlabel.
  3. Breng je pakket naar een PostNL of DPD punt en bewaar je verzendbewijs, zo kan je je pakket volgen.

Het retourformulier kunt u hier downloaden.

 

Retourneren vanuit het buitenland

Als je je pakket vanuit het buitenland wilt retourneren naar ons, kan je het opsturen naar:

Lolly Pop Kindermode
Vrijstraat 25
5611 AT  EINDHOVEN
Nederland

 

Wat kost retourneren?

Als je gebruik maakt van ons retourlabel, houden we € 5,00 retourkosten in bij de verwerking van je retour. Bij het postkantoor kost dit € 7,25. Zo bespaar je weer wat. Het retourlabel is enkel voor retourzendingen vanuit Nederland.

Voor alle producten die u terugstuurt vanuit het buitenland, zowel een ruiling als een retourzending, bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten die hieraan verbonden zijn.

Breng je het product/de producten zelf terug naar onze winkel, dan zijn hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. Wij zullen het bedrag binnen 7 dagen crediteren. 

 

Heeft u een artikel in onze winkel in Eindhoven gekocht?

Indien u een artikel in onze winkel in Eindhoven heeft gekocht, kunt u zowel het product naar ons terugsturen als terugbrengen naar de winkel. U ontvangt dan een tegoedbon.