Givenchy

Door details van de catwalk van Givenchy te nemen, worden speciale mini-me-looks voor meisjes geïnspireerd door de werelden van de natuur en mythologie, met als hoofd de Griekse god Poseidon, heerser van de zee (marine); Selena, godin van de maan (geel en grijs); en de Welshe zonnegodin Rihannon (wit, naakt, rood en zwart).

Voor jongens geeft een iconoclastische mix van vintage invloeden en retro-geïnspireerde referenties extra karakter aan zowel op maat gemaakte stukken als streetstyle essentials. Sportieve essentials zoals katoenen jersey t-shirts, fleece hoodies en katoenen overhemden met knopen hebben contrasterende strepen met Givenchy-letters, terwijl een verscheidenheid aan tops met korte of lange mouwen verkrijgbaar is in levendige tinten met kleurblokken en dynamische patches, print of borduursels.

Voor pasgeborenen, baby's en peuters, een serie zachte gebreide mutsen en sokken; badstof fluwelen onesies; jurken en broekjes van geborsteld fleece en leren pantoffels met seizoenskleuren en motieven om de jongste fans van het huis stijlvol gekleed te houden. Leo de knuffel leeuw en cadeausets met Givenchy teddyberen ronden het aanbod af.