Mayoral

Mayoral: Het belang van ver komen is onthouden waar je vandaan komt

In 2021 viert Mayoral 80 jaar "vrienden maken". Door de geschiedenis heen ontdek je duizenden verhalen, sleutelmomenten en beslissingen die hun koers hebben gezet ... De meest merkwaardige aspecten liggen in de oorsprong ervan: wat begon als een bescheiden bedrijf dat zich toelegde op de productie en commercialisering van sokken en panty's ( "Dominguez Toledo" in 1941), is nu uitgegroeid tot een grote groep met internationale erkenning en is wereldwijd een icoon van de Spaanse mode.

Later, begin jaren 75, werd Mayoral Moda Infantil opgericht, wat nu het huidige moederbedrijf is. Tegenwoordig is Mayoral een geïntegreerde producent van mode die alle soorten gecoördineerde kledingstukken kan aanbieden en klaar is om aan de jongens en meisjes te presenteren.

Het bedrijf wordt sinds de oprichting beheerd door dezelfde familie, om ervoor te zorgen dat de principes die de voortgang van het merk sturen, gericht zijn op ethiek en sociale verantwoordelijkheid. Hun slogan, "vrienden maken", was en is nog steeds een fundamenteel onderdeel van de filosofie van Mayoral, die de weg vrijmaakt voor een bedrijf dat zijn succes baseert op kwaliteit en mode op zijn best.